Logout

Alt-N Discussion Groups > MDaemon Discussion Groups > MDaemon API > XML API - Command not supported EASDevices

 [F] Alt-N Discussion Groups  / MDaemon Discussion Groups  / MDaemon API  /

XML API - Command not supported EASDevices

[Grave, Maxime]
Maxime Grave
Newbie
Newbie
Posts: 8
Maxime Grave - 03:01am, Jan 29 2019

I'm using XML API on our MDaemon.

It works pretty well.

But i've found a Parameters that do not seems to work (anymore)

Here my request : (This one doesn't catch anything) - Catching AS devices

(Request encoding="utf-8" version="18.5.1")
       (Operation)GetDomainInfo(/Operation)
       (Parameters)
              (Domain)watsoft.net(/Domain)
              (Get)
                    (EASDevices/)
              (/Get)
       (/Parameters)
(/Request)

But the following one works (for getting AS configuration)

(Request encoding="utf-8" version="18.5.1")
       (Operation)GetDomainInfo(/Operation)
       (Parameters)
              (Domain)watsoft.net(/Domain)
              (Get)
                    (EAS/)
              (/Get)
       (/Parameters)
(/Request)

So it seems that (EASDevices) is not working

As mentionned in HELP file, it should work

(See attachement)

I think it's an issue with current XML API.

Attachments:

upload.png (27 KB)


  (older msg: 4)All MessagesOldest ItemsOlder ItemsNewer ItemsNewest Items

Maxime Grave - Jan 30, 2019 4:55 am (#5 Total: 5)  

 

Photo of Author
Maxime Grave
Newbie
Newbie
Posts: 8
Hi Keith,

It's working pretty well with this request and parameters.

I'm managing MDaemon servers for more than 11 years now. So i'll keep trying to use all API functions to see what's working great or not. And what can be useful to get.

Maxime



  All MessagesOldest ItemsOlder ItemsNewer ItemsNewest Items



 Content:

Read New | Search

 Guest:

Email to Admin



You are visiting as a Guest user.