Logout

Alt-N Discussion Groups > MDaemon Discussion Groups > MDaemon Migrator > ActiveSync Migtation

 [F] Alt-N Discussion Groups  / MDaemon Discussion Groups  / MDaemon Migrator  /

ActiveSync Migtation

[Owens, Bill]
Bill Owens
Newbie
Newbie
Posts: 14
Bill Owens - 11:56am, Mar 7 2021

I've setup a test server and setup a migration via the ActiveSync migration tool. I followed the kb article and It appears to complete without errors but no actual emails are migrated. I can post the entire log if needed but this is the end snippet.

210307 102100529 I [0469CEA7] 0x41602004 User migration complete: 0 items
210307 102100530 I [00000001] 0x41602004 User migration complete: justbrecated@mtmail.com : 0 items items
210307 102101225 G [00000001] 0x4160101E Progress: 1 Completed, 0 Processing, 0 Queued

  All MessagesOldest ItemsOlder ItemsNewer ItemsNewest Items

Arron Caruth - Mar 8, 2021 9:09 am (#1 Total: 10)  

Guest User  

Photo of Author
Posts: 1
Can you send the rest of the log?
 
What type of server are you connecting to?
 
What command line are you using?
 
What format are you storing the user account information in?  If you are storing the infomration in a tab delimited file it should look something like this:
 
mail.mydomain.com    user@domain.com    Password
 
Does the server require that you use SSL?  Are you using /SSL on the command line?
 
If you are using SSL, is a certificate error being returned?  Does using /Ice on the command line help?
 
You can also try adding /IgnoreGetUserInfoErrorrs to the command line, we've seen some servers return errors when trying to obtain user information.
 
 
 
 
--
Arron Caruth
Vice President of Product Development
o: 817-601-3222    e: Arron.Caruth@mdaemon.com

MDaemon Technologies
Simple Secure Email
Visit us on www.mdaemon.com | Facebook | LinkedIn | YouTube
Sent using the MDaemon Email Server
 
On Sun, 7 Mar 2021 11:56:33 -0500, "lists-md-migrator@mdaemon.com (Bill Owens)" <lists-md-migrator@mdaemon.com> wrote:
I've setup a test server and setup a migration via the ActiveSync migration tool. I followed the kb article and It appears to complete without errors but no actual emails are migrated. I can post the entire log if needed but this is the end snippet.

210307 102100529 I [0469CEA7] 0x41602004 User migration complete: 0 items
210307 102100530 I [00000001] 0x41602004 User migration complete: justbrecated@mtmail.com : 0 items items
210307 102101225 G [00000001] 0x4160101E Progress: 1 Completed, 0 Processing, 0 Queued
 
View/reply at ActiveSync Migtation
--MD-MIGRATOR-------------------------------------------------------------
This mailing list is for questions and discussion of problems encountered
with the MD Migrator program.  To unsubscribe from this mailing list
send an email to md-migrator-unsubscribe@mdaemon.com .
--MD-MIGRATOR-------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------
These forums are provided by MDaemon Technologies for user-to-user 
support and discussion.  MDaemon staff members may participate in the 
forums periodically but please recognize that this is not the official
method of receiving technical support. To receive personal technical 
support please use the form here:
http://www.mdaemon.com/Support/RequestSupport/
--------------------------------------------------------------------------

--MD-MIGRATOR-------------------------------------------------------------
This mailing list is for questions and discussion of problems encountered
with the MD Migrator program.  To unsubscribe from this mailing list
send an email to md-migrator-unsubscribe@mdaemon.com .
--MD-MIGRATOR-------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------
These forums are provided by MDaemon Technologies for user-to-user
support and discussion.  MDaemon staff members may participate in the
forums periodically but please recognize that this is not the official
method of receiving technical support. To receive personal technical
support please use the form here:
http://www.mdaemon.com/Support/RequestSupport/
--------------------------------------------------------------------------

Bill Owens - Mar 8, 2021 5:33 pm (#2 Total: 10)  

 

Photo of Author
Bill Owens
Newbie
Newbie
Posts: 14
moving from exchange 2016. Here is the command line. It seems to find the user ok.. no error messages at all that I can see. It says complete, it just doesn't move anything.
The target does have all of the proper IMAP folders though.. In other words all the user folders are replicated in the new server, just no data. I used a comma delimited file.
I am using ssl, I added the /ICe without change but I wasn't getting ssl errors before.
added /IgnoreGetUserInfoErrors also without change but again never saw any errors.

ASMC.EXE /InputFile:"C:\import\import.txt" /OutDir:"M:\Users" /LogFile:"C:\Migration\log\logfile.log" /ImportFile:"M:\importedusers" /ThreadCount:4 /WindowSize:10 /DNSTimeout:15 /ConnectTimeout:30 /SendTimeout:60 /ReceiveTimeout:60 /LogLevel:1 /GPI:1 /SSL /ICE /ReSync /ViewLog /IgnoreGetUserInfoErrors

Also to note. the two machines are local to each other so the transfer moves really fast. (really fast since it doesn't seem to actually be fetching the emails. )



  (newer msg:8)All MessagesOldest ItemsOlder ItemsNewer ItemsNewest Items



 Content:

Read New | Search

 Guest:

Email to Admin



You are visiting as a Guest user.